Sko 18 Kvinner Lerret Aurlandssko Leiligheter To Tone 10 Farger Grå 308l vzpDW

B00AU4YELC
Sko 18 Kvinner Lerret Aurlandssko Leiligheter To Tone 10 Farger Grå 308l
  • sko
  • lerret
  • lerret øvre
  • stilig design
  • overlegen komfort
Sko 18 Kvinner Lerret Aurlandssko Leiligheter To Tone 10 Farger Grå 308l Sko 18 Kvinner Lerret Aurlandssko Leiligheter To Tone 10 Farger Grå 308l Sko 18 Kvinner Lerret Aurlandssko Leiligheter To Tone 10 Farger Grå 308l
Adidas Ess 153 Fg / Ag Menns Fotball Støvler / Cleats Svart
KingOskar
MENU
TEMAER: Entreprenør Unik Debora Tilpasset Mote Kvinners Joggesko Uvanlige Loafers Slipon Canvas Sko Multicoloured8 uSBqzOjm
Bambus Kvinners Enkelt Bånd Tykk Hæl Sandal Med Forstropp 8 Gull Pu
Arbeids- og sosialdepartementet , her ved sin statsråd Anniken Hauglie, har etablert en tverrdepartemental arbeidsgruppe for å følge opp en nordisk rapport som gjelder sosialt entreprenørskap og sosial innovasjon.

PUBLISERT AV: Clarks Originaler Ørkenen London Menns Sko Burgunder esizskP1E
30. januar 2018

Send artikkelen på e-post

Skriv ut artikkelen

En fersk rapport gir anvisning på hvordan sosiale entreprenører i større grad skal kunne delta i konkurransen om offentlige oppdrag: Det offentlige må i større grad beskrive behov uten å ha svaret på hvordan behovet skal møtes når de utlyser. Likeledes er det viktig å sette fokus på resultater og effekt i utlysninger – ikke bare på laveste pris. I tillegg kan det være viktig å bidra til at sosiale entreprenører går sammen om å levere anbud.

Det er på initiativ fra Arbeids- og sosialdepartementet etablert en tverrdepartemental arbeidsgruppe som skal gjennomgå og vurdere mulig oppfølging av en rapport fra en nordisk arbeidsgruppe som har kartlagt innsatser for sosialt entreprenørskap og sosial innovasjon i de nordiske landene. Denne arbeidsgruppe la nylig frem rapporten «Samarbeid om sosialt entreprenørskap». Gruppen peker bl.a. på at samarbeid mellom offentlige myndigheter og sosiale entreprenører ofte skjer gjennom offentlige anskaffelser, og:

Må ha kunnskap om regelverket

– Arbeidsgruppen understreker betydningen av at både ansatte i offentlig sektor og sosiale entreprenører har god kunnskap om mulighetene som ligger i anskaffelsesregelverket og hvordan innovative anskaffelser kan gjennomføres. Når det gjelder regelverk, var det særlig utfordringer knyttet til anskaffelsesregelverket og praktiseringen av dette, som ble nevnt i den nordiske rapporten. Noen pekte også på behov for bedre tilpasning av regelverk/ordninger under arbeidsmarkedspolitikken og sosialpolitikken, og mulighet for offentlige myndigheter til å inngå rammeavtaler med sosiale entreprenører på lik linje med andre aktører.

Trenger kompetanse

Anskaffelser har også vært et sentralt tema i de to innspillsmøtene som er vært i gruppen. Kompetanse om anskaffelser er tatt opp som en felles utfordring. Sosiale entreprenører trenger kompetanse som bidrar til å gjøre dem levedyktige i et marked med offentlige virksomheter, heter det. De mangler innsikt i det offentliges finansiering og bruker mye tid på å orientere seg mellom offentlige aktører. På den andre siden er det offentlige ikke vant til å kjøpe inn fra sosiale entreprenører. Flere har også tatt opp utfordringer med å bli en aktuell leverandør for offentlig sektor, slik som kommuner og NAV, både på grunn av størrelse, konkurranse i markedet, fokus på tidligere erfaring og lite fokus på kvalitet og resultater.

Beskrive behov uten å ha svaret

– Det offentlige må i større grad beskrive behov uten å ha svaret på hvordan behovet skal møtes når de utlyser, skriver gruppen i sin rapport. Det er videre viktig å sette et fokus på resultater og effekt i utlysninger, og ikke bare på laveste pris. Det kan også være behov for å se på hvordan man kan øke kunnskapen i feltet og bidra til at sosiale entreprenører går sammen om å levere anbud for å bedre kunne møte bredden i utlysningene. I noen tilfeller hvor flere direktorater og kommuner ønsker å kjøpe en tjeneste sammen, kan det være vanskelig å finne ut hvem som praktisk kan stå som anskaffer av tjenesten. Når det gjelder anskaffelser, vises det til at norske kommuner er sentrale for å skape sosial innovasjon siden dette er den viktigste «markedsplassen». Men kommunene ser ofte ikke etter løsninger utenfor egen organisasjon, og når de lyser ut anbud, er det ofte utlysninger med detaljerte beskrivelser av hvilken tjeneste de vil ha levert til lavest mulig pris, konstateres det i rapporten fra den tverrdepartementale arbeidsgruppen.

Arbeidsmarkedstjenester

Gruppen fremholder at det i de senere årene er åpnet opp for flere typer leverandører av arbeidsmarkedstiltak/tjenester gjennom økt bruk av anbudskonkurranser for avklarings- og oppfølgingstiltak og arbeidsrettet rehabilitering. Dette er gjort med sikte på å øke variasjonen og kvaliteten i tilbudet. Som leverandør av arbeidsmarkedstjenester kan sosiale entreprenører konkurrere om utlyste oppdrag og slik bidra til større variasjon i tjeneste- og tiltakstilbudet.

Slik skal sosiale entreprenører i større grad kunne konkurrere om offentlige oppdrag | 30. januar 2018

https://www.anbud365.no/sosiale-entreprenorer-storre-grad-konkurrere-offentlige-oppdrag/

TWEET

Ferrini Kvinners Bandita Mørk Sjokolade Cowgirl Boot Firkantet Tå 8419359 Mørk Sjokolade mSocE2
, Fereshte Menn Kvinner Par Tilfeldige Joggesko Pustende Atletisk Joggesko Skli Snøre Opp Vandre Joggesko For Gym Rosa

Vi bruker informasjonskapsler til å optimalisere design og ytelse på våre nettsteder. Ved å fortsette besøket ditt på nettstedet, samtykker du i bruk av informasjonskapsler. Finn ut mer om våre informasjonskapsler og hvordan vi bruker dem.

All informasjon du trenger om våre dekk – og hvordan du skal lete etter dem.
Oppdag hvordan Goodyear holder seg i teten når det gjelder dekkteknologi
Bytt land
Lukk
Andre Dunlop-nettsider
Lukk

For andre kjøretøy

Alle merker

Dekk for nyttekjøretøy

Cole Haan Menns Klype Dusk Dagdriver Svart

Veiledning til dekkmønster

For å oppnå de beste kjøreegenskapene og for å oppdage eventuelle problemer før de får utvikle seg, er det viktig at du regelmessig sjekker slitebanen på alle fire dekk, samt lufttrykket i dekkene. Hvor ofte bør jeg gjøre det? Vi anbefaler at du sjekker dem minst én gang i måneden, samt før og etter lange reiser.

Du kan bare se disse indikatorene for hardgummi når dekkenes slitebane er slitt ned. Hvis du kan se dem, må dekkene byttes. Dersom du er usikker på hvor de er, så vil du se et merke på sideveggen som angir hvor du skal sjekke.

I henhold til europeisk lovgivning må mønsterdybden på sommerdekk være minst 1,6 mm rundt dekkets omkrets. Når det gjelder vinterdekk, så anbefaler Dunlop en minimum mønsterdybde på 5mm. Ifølge lokal lovgivning må vinterdekkenes mønsterdybde være på minst 3 mm. En billig mønsterdybdemåler kan lett fortelle deg hvordan slitebanen utvikler seg – sørg for å måle både innsiden og utsiden av dekket.

Ting blir sittende fast i slitebanen hele tiden. Som oftest er det enkelt å fjerne, men dersom du oppdager noe som synes å ha gått gjennom gummien, f.eks. en spiker, så skal du la den stå i til du kommer til et verksted. Ellers vil du trolig ende opp med et flatt dekk.

I så fall må du kanskje fylle på luft eller se etter lekkasjer. Det er naturlig at dekk mister luft, men ved å kjøre på dekk med for lavt lufttrykk forbruker man mer drivstoff og øker risikoen for ulykker. Dersom du oppdager at bare fronthjulene har slitte kanter, så kan det være at du kjører for raskt i svinger.

Dersom midten av slitebanen er mer slitt enn ytterkantene, har du kanskje for mye luft i dekkene. Dette kan øke risikoen for at dekket punkterer. Bruk en trykkmåler og tapp om nødvendig ut luften til det anbefalte trykknivået.

Uvanlige slitasjemønstre på slitebanene kan indikere problemer andre steder. Dersom du oppdager ujevne slitasjeområder, eller blankskurte områder, bør du få hjulene balansert eller justert. Blankskurte flekker kan også tyde på at støtdemperne er slitt også; da kan ditt lokale verksted kunne hjelpe deg.

Dekkene slites ikke ut i samme takt. På de fleste biler er det fronten som bærer motoren og står for det meste av styringen, så dekkene på frontakselen vil bli slitt raskere. Dersom de synes å bli mer slitt enn normalt, bør du få fjæringen kontrollert. Dersom slitasjen er større på den ene siden av kjøretøyet, kan det være på tide med en justering.

Dersom du legger merke til at dekkene ser ut som sagtenner eller fjær rundt kantene, skyldes dette sannsynligvis at det skrubber mot veibanen. Det er et tegn på at du trenger en justering.

Finn et dekk

Asics Menns Gellytt Iii Perforert Bjørk / Bjørk H7e0l0202

Finn en forhandler

Butikksøk

Teknologi og innovasjon

Nike Boy`s Air Jordan Iso Ryggsekk Sort / Gym Rød
Dekk etter kategori
Dekk etter kjøretøy
Nyttig informasjon
Mer Dunlop
Legal links

© Dunlop 2015

Atlasklinikken i Oslo tilbyr akupunktur av erfarne terapeuter med fullverdig utdanning innen kinesisk akupunktur fra norske institusjoner. Terapeutene har offentlig godkjent Bachelorgrad i akupunktur og er medlemmer av Akupunkturforeningen. På Atlasklinikken er hver eneste pasient viktig og entusiasmen for akupunkturfaget er sterk.

Akupunktur er en del av den Tradisjonelle Kinesiske Medisinen (TKM). Her inngår også kinesisk urtemedisin, kinesisk kostterapi, Qi Gong, Tai Chi og Tui Na, som er kinesisk medisinsk massasje. Akupunkturen er en behandlingsform der tynne sterile nåler benyttes for å lindre ulike tilstander. Akupunktur har blitt praktisert i Kina og andre østasiatiske land i mange tusen år, og den eldste skriftlige kilden er fra rundt år 200 f.Kr. Den eldste europeiske boken om akupunktur ble publisert i Paris i 1701. I Kina inngår akupunktur i den offentlige helsetjenesten og er anbefalt for en rekke ulike tilstander.

I vestlige land er akupunktur stadig mer populært. I Australia, Sveits og Portugal er akupunktør en beskyttet tittel og utøvere er autorisert helsepersonell. I USA og England er hvem som får utøve akupunktur også regulert av myndighetene. I disse og andre land, som for eksempel Israel, er akupunktur i større grad inkludert i behandling av pasienter på sykehus og andre medisinske klinikker.

I Europa er akupunktur anbefalt av nasjonale helsemyndigheter for en rekke forskjellige tilstander. I Norge gjelder dette blant annet svangerskapskvalme. Det forskes mye på akupunktur, og det er et felt med økende publisering av vitenskapelige studier. Kvaliteten på disse har de siste 10 til 15 årene blitt betydelig bedre og vi vet nå mye mer om hvordan akupunkturen påvirker kroppen og hva den har effekt på. Behandling med akupunktur er basert på klinisk og vitenskapelig erfaring.

Akupunkturpunktene ligger på energibaner (meridianer) som finnes hovedsakelig i muskulatur, ledd, og langs benstrukturer, som for eksempel i hodet. Målsettingen med akupunkturbehandling er å gjenopprette kroppens balanse, hvor akupunkturnålene stimulerer kroppens egne helbredelsesprosesser. Klinisk erfaring og forskning har vist at akupunktur kan lindre flere av de nevnte plager i sidemenyen.

I sidemenyen (nederst på siden ved bruk av smartprodukter som nettbrett og mobil) har vi listet opp de vanligste plagene pasienter oppsøker akupunktur for. Her kan du navigere mellom plager organisert i en logisk rekkefølge. Akupunktur kan også hjelpe ved flere tilstander. Lurer du på om dine plager kan ha nytte av akupunkturbehandling kan du gjerne ta kontakt med Atlasklinikken på mail eller per telefon.

foodora - Local Food Delivery

200+ reviews

foodora - Local Food Delivery

200+ reviews

Bli foodora-syklist!
er nå Flere restauranter, utvidede leveringstider, samme gode service!
Logg inn
Vi må bekrefte telefonnummeret ditt. En kode er blitt sendt på SMS til: %phoneNumber%
Mottar du ikke vår SMS? Vennligst kontakt kundeservice.
Ikke mottatt tekstmeldingen? Send kode igjen
Beklager, restauranten ser ut til å være midlertidig stengt.
Se om restauranten leverer til

Small N`Tasty

Vårruller

2 stk. friterte vårruller fylt med svinekjøtt og grønnsaker i rispapir. Serveres med sweetchili saus.

Sommerruller

2 stk. ruller med marinert svinekjøtt, reker, salat, urter og risnudler pakket i mykt rispapair.

Gyoza

3 stk. hjemmelagde dumplings med svinekjøtt og vårløk. Serveres med soya chilisaus.

Japansk Bun

Dampet hvetebunn fylt med marinert svin, salat, koriander og hoisindressing.

Hot Wings

5 stk kyllingvinger i syrlig, spicy og søt saus. Våre asiatiske “Buffalo Wings”!

Duck Roll

Pekingand rullet med agurk, purreløk og syltede gulrotstrimler i hoisindressing. Serveres i dampet kinesisk pannekake.

Lakse Carpaccio

8 skiver flambert laks. Toppet med sesam, fritert hvitløk, koriander og vårløk med ponzusaus.

Rice Menu

Red Curry Extra Spicy++

Kylling eller biff i rød karri og kokosmelk med grønnsaker og basilikum. Serveres med ris.

Duck Teriyaki

Sprøstekt and med pak choi og andre grønnsaker i teriyakisaus. Serveres med ris.

Tom Ram Me Spicy

Vietnamesisk spicy karamellisert tamarindsaus med scampi, hvitløk, løk, purre og frisk salat. En rett som er både salt, søt, syrlig og spicy på en gang.

Noodle Salads

Bun Cha Gio

Risnudler med sprøe vårruller, frisk salat, agurk, koriander, fritert løk og syltede gulerøtter toppet med ristede peanøtter. Serveres med svin, fiskesaus i chili og limedressing.

Bun Bo Xa Ot

Vermicelli risnudlene er woket med biff, hvitløk, sitrongress, sjalottløk, kinesisk gressløk, chili og løk. Dette blandes med en frisk salat av mynte, koriander, syltede gulrøtter og fritert sjalottløk. Toppet med ristede peanøtter.

Bun Thit Nuong

Vermicelli risnudler med marinert svinekjøtt , biff på spyd, vårrull, scampi, frisk salat, minte, koriander, fritert sjalottløk og syltede gulrøtter. Toppes med ristede peanøtter. Serveres med hjemmelaget fiskesaus

Noodle Wok

Noodle Curry

Glutenfrie glassnudler med kylling sammen med grønnsaker i karri. Toppet med peanøtter, lime og koriander.

Pad Thai Prik

Flate risnudler woket med kylling, tofu, egg, gulerøtter, bønnespirer og kinesisk gressløk i chilisaus. Toppet med cashewnøtter, koriander og lime.

Pad Thai

Flate risnudler woket med scampi, tofu, egg, gulerøtter, bønnespirer, kinesisk gressløk og tamarindsaus toppet med peanøtter, koriander, lime og tørketchili.

Ramen in Vietnamese

Woket ramen med biff, scampi, squash, purreløk, ingefær,koriander, vårløk, kinesisk gressløk, hvitløk, chili og løk.

Shar Siu Pork Noodles

Ramen woket med løk, squash, pak choi, brokkoli og purreløk i kinesiskBBQ saus med BBQ svin. Toppet med fritert hvitløk, koriander og lime.

Chicken Satay

Flate risnudler med kylling, sirtongress, gulrot, paprika, squash, løk og kål. Woket med satay saus, peanøtter,koriander og lime på toppen.

Vegan

Vegan Vårruller

Friterte vårruller med grønnsaker og sweet chilisaus.

Vegan Sommerruller

Ferske vårruller med salat, tofu og risnudler med peanøttsaus.

Vegan Buns

Dampede hveteboller. Serveres med tofu, salat og hoisindressing.

Vegan Pad Thai Prik

Flate risnudler woket med tofu, bønnespirer og kinesisk gressløk i chilisaus toppet med cashew og lime.

Satay Vegan

Risnudler, tofu, gulrot, paprika, squash, løk og kål. Woket i satay saus. Toppes med peanøtter og lime.

Sushi Set Meny

Sushi 20

12 nigiri: laks/tuna/kveite/scampi/kamskjell8 maki: flambert spicy laks

Sushi 15

7 nigiri: laks/kveite/tuna/scampi/kamskjell8 maki: flambert spicy laks

Ura Maki

Philadelphia Roll laks/mango

8 biter. Laks og mango. Makirull med ris og sesamfrø.

Tempura

8 biter. Fritert scampi avokado. Makirull med ris og sesamfrø.

Laks Avokado Roll

8 biter. Makirull med ris og sesamfrø.

Spicy Laks

8 biter. Makirull med ris og sesamfrø.

Spicy Kveite med Kimchi

8 biter. Makirull med kveite og kimchi.

Crispy Chicken med Avokado

8 biter. Makirull med ris og sesamfrø.

Chef Special Rolls

Snow White Roll

8 biter. Avokado og asparges på innsiden. Toppet med flambert kveite, fritert hvitløk, vårløk, sort sesam og spicy mangochutney dressing.

Fantasy Roll

8 biter. Tempura scampi og krabbe på innsiden. Laks, tuna, kveite, avokado på utsiden. Toppet med schrimpsaus, lakserogn, sort sesam og vårløk.

Fire Roll

8 biter. Tempura scampi og krabbe på innsiden. Toppet med flambert laks, vårløk, sort sesam, fritert hvitløk, eel-saus og schrimp saus.

Los Angeles Roll

Tempura scampi, agurk på innsiden, toppet med avokado, surimi-krabbe, chilimajones, eel-saus, tobiko, vårløk.

Disco Roll

8 Biter. Tempura scampi og avocado på innsiden. Toppet med spicy tuna, vårløk, sprø tempura, tobiko og eel-saus.

Tokyo Skyline Roll

8 Biter. Avokado, kokt scampi og spicy saus på innsiden toppet med flambert kamskjell, eel-saus, fritert løk og ristet sesam.

Darth Vader Roll

8 biter. Grillet kveite og krabbe i svart ris, toppet med flambert philadelfia, tobiko, chilimajones, svart sesam og eel-saus.

Chef Special Fire Menu

16 biter. 2 nigiri med flambert laks og husets eel-saus.2 nigiri med flambert o-toro og laks med hvitløkssmør.2 nigiri med flambert laks og philadelphia2 nigiri med flambert laks, mangosaus og koriander.8 Maki Fire Roll.

Drikke

Cola

0,33l

Cola Zero

0,33l

Fanta

0,33l

Sprite

0,33l

Bonaqua

0,33l

Informasjon om allergier

Monsun Noodlebar

Hvis du er på utkikk etter god mat i Oslo, er Monsun Noodlebar svaret. Monsun Noodlebars adresse er Helgesensgate 14 B i Oslo. Vi anbefaler dette for alle som er på utkikk etter mat av typen Asiatisk. Bestill mat av typen Asiatisk fra Monsun Noodlebar!

Din handlekurv

Din bestilling Monsun Noodlebar

Du har ikke lagt noe i handlekurven enda! Velg dine favorittretter nå.

Du
kr0,00
Tøm handlekurv

Du kan løse inn rabattkoden i kassen

Krimklubben - spenningens mester

De aller beste krimbøkene

Her får du servert alt fra barsk, spennende og tøff krim, til farlig, forførende og stilsikker krim.

Vi gir deg de beste krimopplevelsene!

Alltid maks rabatt på bøker og materialer!

Du får alltid maksimal rabatt (12,5%) på nye bøker i vår fullassorterte bokhandel. I tillegg finner du en rekke supre tilbud med opptil 80 % rabatt når du er medlem hos Krimklubben.

Gratis medlemsblad

Du mottar klubbens medlemsblad GRATIS, med en fyldig presentasjon av hovedboken,intervjuer og anbefalinger. Her får du et stort utvalg av krimbøker og mye godt krimstoff.

Kundeservice

Medlemskap

Voksenklubber

Krimklubben | Postadresse: Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: 21 89 60 60. Ordretelefon åpen hele døgnet / Kundeservice mandag-fredag 08-19. © Balamasa Kvinners Pullon Solid Høyne Inne Imiterte Semskede Støvler Beige